Cât s-a cheltuit la Untold 2018

Cât s-a cheltuit la Untold 2018

Peste 355.000 de oameni din țară și din străinătate s-au distrat la Cluj-Napoca în cele patru zile de muzică. Doar anul trecut, festivalul a generat cheltuieli ale participanților de aproximativ 65 milioane lei, iar pentru cazarea în oraș participanţii au cheltuit alte peste 20 milioane lei.

An de an, UNTOLD generează încasări uriaşe pentru furnizorii de mâncare, care se înghesuie să primească un loc în food-court-ul evenimentului. Ofertele lor sunt din cele mai diverse.

Şi pentru pensiunile şi hotelurile din Cluj-Napoca festivalul UNTOLD reprezintă, an de an, un pariu câştigător. Roxana Ghiran, directorul unui hotel: „Gradul de ocupare în fiecare an în timpul festivalului UNTOLD este de 100%. Anul acesta avem hotelul ocupat 100% pentru anul viitor. Tarifele medii sunt în jur de 130 până în 150 de euro pe noapte, cazare cu mic dejun inclus”.

Pe scena festivalului Untold, ajuns anul acesta la a patra ediţie, au urcat The Chainsmokers, The Prodigy, Black Eyed Peas, Armin van Bureen şi alţi 200 de artişti. 

Comenteaza