Cât ne costă o vacanță de toamnă cu avionul de la Cluj

Cât ne costă o vacanță de toamnă cu avionul de la Cluj

Un sejur în perioada septembrie – octombrie, cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, are un preț cuprins între 350 de euro în Creta și 500 de euro în Antalya, cu toate taxele incluse.

În septembrie și octombrie, românii pot merge în vacanță în Antalya, Heraklion / Creta, Rhodos, Hurghada cu zbor charter din București și Cluj-Napoca, a anunțat agenția de turism Paralela 45.

O vacanță de o săptămână în Antalya costă de la 499 de euro la un hotel de 5*, cu all inclusive; în Creta, de la 350 de euro, la un hotel de 3* cu mic dejun; în Hurghada de la 454 de euro, la un hotel de 4*. Pachetele de vacanță au toate taxele incluse.

“Cu temperaturi în jur de 30 de grade Celsius și prețuri avantajoase, Turcia, Grecia, Egiptul și chiar și Bulgaria atrag foarte mulți turiști în septembrie și octombrie. Vânzările sunt deja în creștere cu 15% față de anul trecut.

Sunt turiști care fie nu au putut pleca în vacanță vara aceasta, fie preferă lunile de toamnă, cu temperaturi mai ridicate în alte țări și hoteluri mai puțin aglomerate față de vârful de sezon”, a precizat Alin Burcea, director general al Paralela 45.

În septembrie vor fi disponibile și programele de tip circuit în Grecia, Turcia, Portugalia, Franța. Numărul lor va crește pe măsură ce se deschid și mai multe țări pentru români și se așteaptă ca și numărul turiștilor să fie din ce în ce mai mare.

Comenteaza