Casa Cochilia Nucului! Cu doar 65.000 de euro poți trăi tradițional, dar cu toate facilitățile moderne, lângă Cluj-Napoca

Casa Cochilia Nucului a fost recondiționată cu materiale naturale, păstrând lemnul vechi și frumusețea tradițională specifică. Casa se află la 40 km de oraș, sat Mărcești. Prețul de vânzare este de 65.000 euro.

Acoperișul este din șindrilă, realizat și bătut de un meșter priceput din Vrancea. Casa și anexa au o suprafață totală de 60 mp. Casa regăsește 2 camere, iar în anexă se află zona de living bucataria si baia.

Printre facilitățile și dotările moderne se mumără: apă curenta în casă, la baie, la bucătarie (încălzită cu boiler electric), fosă septică ecologică, sistem de drenaj, bazin de apă de 3000l, încălzire cu calorifere electrice, curent electric cu instalație trasă prin pământ, instalație nouă în casă, sobă de fontă, horn exterior și semnal 4G. Mai mult, anexa este izolată complet la interior, cu vată bazaltică de 10 cm și placă de beton.

Casa este împrejmuită de gardul de lemn și se află pe teren intravilan de 465 mp. Șura se află pe un teren de 475 mp intravilan și continuă extravilan 1790 mp, până în pădure. Casa, șura și terenul însumează 2700 mp. Formula ideală propusă de această proprietate este cea a unui lifestyle aproape de natură.. Este pretabilă pentru închiriere, iar recondiționarea șurii poate servi scopurilor turistice complexe. Pe termen mediu se pot achiziționa și casele alăturate pentru a crea un mini sat de vacanță.

Comenteaza