Cargus face 1.000 de angajări înainte de Black Friday. Curieri și sortatori, căutați la Cluj

Cargus face 1.000 de angajări înainte de Black Friday. Curieri și sortatori, căutați la Cluj

Județul Cluj se află în topul angajărilor pe care compania de curierat Urgent Cargus le are în vedere, posturile cele mai multe fiind pentru sortatori și curieri.

Recutările vor viza 1.000 de persoane la nivel naţional, în condiţiile în care compania a transportat anul acesta volume cu 33% mai mari faţă de 2019. Compania are deja 5.000 de angajaţi şi colaboratori - curieri şi personal în hub-urile şi depozitele sale.

Posturile sunt deschise în localităţile în care se află depozite Urgent Cargus. Cele mai multe poziţii de curieri şi sortatori, peste 700, sunt deschise în oraşele Bucureşti, Braşov, Timişoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Iaşi, Constanţa.

Numărul mare de angajări vine în contextul în care volumele companiei au înregistrat creşteri de 33% în perioadele de pandemie şi izolare. Compania se pregăteşte pentru Black Friday, cea mai mare campanie de discount organizată în România, un vârf atât pentru retaileri, cât şi pentru serviciile de curierat.

"Contextul recent a produs schimbări semnificative în ceea ce priveşte dimensiunea şi structura volumelor gestionate de noi, incertitudinea generată de contextul COVID-19 determinând consumatorii să se concentreze pe cumpărăturile online.

Ne apropiem cu paşi repezi de vârful anual generat de volumele înregistrate de companiile de curierat, motiv pentru care continuăm să investim în eficientizarea proceselor operaţionale şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor prin consolidarea echipei", a declarat Diana Gheorghe, director de operaţiuni la Urgent Cargus.

Compania estimează că anul acesta numărul comenzilor şi livrărilor generate de Black Friday va depăşi cu 65% volumele transportate într-o lună obişnuită de activitate în contextul actual şi cu 35% rezultatele înregistrate în urma campaniei de anul trecut. Principalii săi competitori la nivel național sunt Fan Courier, DHL, TNT, UPS.

Comenteaza