Cargus a inaugurat nouă depozite anul acesta, unul la Cluj

Cargus a inaugurat nouă depozite anul acesta, unul la Cluj

Unul dintre cele nouă depozite noi în care a investit firma de curierat în 2021 se află la Cluj. 

Compania de curierat Cargus a inaugurat anul acesta nouă depozite, la Cluj, Braşov, Buzău, Miercurea Ciuc, Zalău, Piteşti, Târgovişte, Alba-Iulia şi Vaslui și are în plan să deschidă alte șase centre logistice noi anul viitor, conform unui comunicat de presă.

„Toate eforturile depuse pentru dezvoltarea capacităţii logistice şi pentru îmbunătăţirea experienţei clienţilor noştri ne permit să asigurăm cea mai bună rată de livrare de pe piaţa din România - 92% din totalul livrărilor ajung la destinatarii lor în ziua următoare preluării. Un bun exemplu al acestor eforturi este chiar depozitul nostru de la Braşov, unde Cargus a investit în jur de 2 milioane de Euro, din 2018 până în prezent, în dotarea cu echipamente specifice şi dezvoltarea acestui centru logistic. În plus, ne-am propus ca anul viitor să menţinem rata de livrare, în timp ce estimăm o creştere de 30% a volumelor”, a declarat Jarosław Śliwa, CEO Cargus.

Pentru 2022, Cargus se pregăteşte să investească în alte 16 depozite, dintre care 10 reprezintă investiţii de relocare şi modernizare, iar 6 dintre ele vor fi cu totul noi.

Compania de curierat Cargus şi-a majorat veniturile cu 8% anul trecut, raportând venituri de 494 milioane lei, faţă de 454 milioane lei în 2019, conform datelor Ministerului de Finanţe. Creşterea afacerilor companiei de curierat a venit pe fondul avansului comerţului online în contextul pandemiei.

loading...
Comenteaza