Care sunt orașele preferate de români pentru minivacanța de Mica Unire. Clujul nu e pe listă

Care sunt orașele preferate de români pentru minivacanța de Mica Unire. Clujul nu e pe listă
| Foto: holaromania.com

Staţiunile de pe Valea Prahovei şi marile oraşe se numără printre destinaţiile preferate de români pentru minivacanţa de 24 ianuarie. Între oraşe, Sibiul şi Braşovul sunt cele mai rezervate destinaţii ale weekendului, alături de Sinaia, Buşteni şi Oradea.

Chiar dacă preţurile la cazare sunt ceva mai mari anul acesta, cei mai mulţi români au rezervat deja un sejur pentru minivacanţa prilejuită de Unirea Principatelor.

Preţul mediu pentru o cameră dublă/noapte este de 286 de lei în perioada minivacanţei, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când preţul mediu pentru o cameră dublă/noapte era de 236 de lei.

Potrivit unui studiu Travelminit.ro, în topul celor mai rezervate destinaţii din acest weekend se află Braşov, Sibiu, Sinaia, Buşteni şi Oradea, semn că românii preferă în continuare Valea Prahovei şi city-break-urile pentru sejururile de scurtă durată.

În mai multe oraşe din ţară vor fi organizate festivităţi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. În Bucureşti, Alba-Iulia, Sibiu şi alte oraşe din ţară vor fi organizate hore tematice, concerte, expoziţii pentru toţi cei care doresc să afle mai multe despre istoria noastră.

Comenteaza