Carbochim dă dividende acţionarilor. Vezi cât câştigă pentru fiecare acţiune

Carbochim dă dividende acţionarilor. Vezi cât câştigă pentru fiecare acţiune
Producătorul clujean de materiale abrazive Carbochim distribuie majoritatea profitului de anul trecut în dividende către acţionari: din totalul de 1,468 milioane de lei, 1,358 milioane vor fi distribuiţi către acţionari.

Aceasta înseamnă un dividend brut de 0,35 lei pentru fiecare acţiune deţinută. O altă destinaţie a profitului sunt rezervele legale - 87.077 lei, iar alte 22.000 lei vor fi păstrate sub formă de surse proprii de finanţare. Decizia ar urma să fie luată de acţionari în adunarea generală programată pentru 24 aprilie, conform unei informări remise Bursei de Valori Bucureşti.


Tot atunci, acţionarii ar urma să se pronunţe asupra propunerii de prelungire a liniilor de credit în valoare totală de şase milioane de lei şi garantarea acestora cu ipoteci asupra activelor societăţii. Cei mai importanţi acţionari ai societăţii sunt Titus Popa cu 11,1%, Mircea Ionescu cu 10,7%, Ion Răducanu cu 10,68% şi Electroargeş SA cu 12,54%. Vezi aici detalii despre acţionari şi evoluţia titlurilor

Etichete
Comenteaza