Când va fi gata cel mai nou mall din Cluj

Când va fi gata cel mai nou mall din Cluj
| Foto: funshoppark.ro

Este vorba despre mall-ul polonezilor de la Scallier, care va fi ridicat în municipiul Turda. Investiția estimată este între 5-10 milioane de euro.

Funshop Retail Park a primit autorizația de construire, iar polonezii de la Scallier au anunțat că vor demara lucrările cât de curând, relatează turdanews.net.

Noul mall al Turzii va fi amplasat în spate la Kaufland și va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 metri pătrați, cu aproximativ 270 de locuri de parcare.

Dezvoltatorul polonez intenționează să finalizeze investiția în acest an, undeva în trimestrul III sau IV. Investiția într-un parc de acest gen este estimată între 5 și 10 milioane de euro.

O parte dintre spațiile disponibile au fost deja rezervate, iar printre chiriași se numără New Yorker, Flanco sau ZooCenter. Este de așteptat ca acestora să li se alăture inclusiv lanțuri de retail din Polonia, cu care compania a afirmat că se află în etape avansate de negociere.

 Scallier a pătruns pe piața din România în anul 2020 și și-a propus construirea unor parcuri comerciale în orașe mai mici, unde nu există încă suficiente spații de retail.

”Funshop Park este un nou lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în orașe mici și mijlocii din România, având facilități compacte adaptate nevoilor comunităților locale. Obiectivul nostru este să creăm un mediu care să se potrivească foarte bine nevoilor și așteptărilor locuitorilor orașelor mici și mijlocii din România și cerințelor lanțurilor locale și internaționale de retail.”, este prezentarea făcută pe siteul companiei.

Anul trecut, compania poloneză a deschis două astfel de parcuri comerciale, la Focșani și la Roșiori de Vede și pe lângă investiția de la Turda, mai vizează construirea unor parcuri similare în Timișoara, Hunedoara și Vaslui.

Comenteaza