Bosch a început şantierul pentru fabrica din Cluj. Vezi cum arată lucrările VIDEO

Bosch a început şantierul pentru fabrica din Cluj. Vezi cum arată lucrările VIDEO
Compania germană Bosch a început să construiască fabrica din comuna Jucu, unde va produce componente auto. Investiţia în noul centru, de aproape 60 de milioane de euro, este una din cele mai mari realizate până acum în România de o companie străină. Producţia trebuie să înceapă abia la jumătatea anului viitor, dar localnicii deja se gândesc cum să se angajeze.

Pe terenul din spatele meu va fi ridicată hala grupului german Bosch. Lucrările pe şantier sunt abia la început. Muncitorii se ocupă cu tasarea terenului pentru că, de săptămâna viitoare, vor sosi şi primele materiale de construcţii.

Fabrica va produce componente pentru autovehicule, dar va avea şi activitate de cercetare.

"Dânşii au în intenţie chiar în cursul acestui an să finalizeze construirea viitoarei fabrici, urmând ca după aceea să instaleze liniile de producţie şi să facă primele angajări 10:28 MUSCĂ 10:35 Investiţia Bosch este una din cele mai mari investiţii realizate, nu numai pe acest profil, În România, fiind cifrată undeva la 60 de milioane de euro", spune purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj, Victor Popa.

Investiţia germanilor va crea pentru început 340 de locuri de muncă. Realitatea TV Cluj a vorbit cu mai mulţi locuitori ai comunei şi i-a întrebat dacă s-ar angaja în fabrică. Vezi ce spun aceştia, în materialul video

Grupul Bosch este unul dintre liderii mondiali ai furnizorilor de tehnologie şi servicii. Compania este prezentă în România din 1994, cu 3 unităţi în Bucureşti, Timişoara şi Blaj.

Comenteaza