Bombardier, Sykes şi Office Depot fac recrutări printre studenţii clujeni

Bombardier, Sykes şi Office Depot fac recrutări printre studenţii clujeni
Mai multe grupuri multinaţionale cu prezenţă locală vor fi prezente în cadrul primului târg de voluntariat şi internship creat de studenţi la Cluj.

Un grup de studenți de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administraţie şi Comunicare (FSPAC) vor organiza InSight, un târg de voluntariat și internship pentru studenţii de la Universitatea Babeş-Bolyai.  Ei își propun ca prin intermediul târgului să le ofere studenților oportunitatea de a intra in contact cu organizațiile participante și de a se dezvolta pe plan profesional. 
 
Studenții sunt încurajați să intre în contact cu organizații care recrutează voluntari sau interni, acesta fiind primul pas în procesul de recrutare. Participanții vor avea șansa să interacţioneze cu profesioniști de la companii ca Sykes, Office Depot sau Bombardier, dar și cu membrii a unor organizaţii de tineret precum AIESEC, OSUBB, Business Ladies Club sau UN Youth.
 
În cadrul târgului vor fi organizate o serie de activități și workshop-uri pentru studenți. Tinerii vor învăţa cum pot valorifica voluntariatul în CV (workshop susținut de Oana Ghimbiluț, expert în carieră) și cum să redacteze un CV atractiv chiar dacă nu au abilități de design (Diana Ștefănescu, graphic designer, din cadrul specializării publicitate la FSPAC).
 
Echipa InSight este formată din șase studenți de la specializarea publicitate care îşi propun să încurajeze tinerii să se dezvolte prin contactul cu voluntariatul sau internship-ul. Sunt așteptați la târg şi studenți de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Business, Facultatea de Psihologie, Facultatea de Sociologie. Evenimentul va avea loc în 17 mai, la sediul FSPAC.

Comenteaza