Bolloga își face lanț de băcănii la Cluj

Bolloga își face lanț de băcănii la Cluj
A doua băcănie din rețea va fi amenajată în cartierul Grigorescu | Foto: Bolloga

Proprietarul păstrăvăriei în sistem ecologic de lângă Huedin va realiza o rețea de băcănii în Cluj-Napoca, după deschiderea primei unități, din cartierul Bună Ziua.

“Mulți prieteni au considerat că le este incomodă distanța până la băcănie, așa că am încercat să facem ceva pentru a înlătura inconvenientul. De 1 martie vom inaugura o băcănie nouă, în cartierul Grigorescu”, a anunțat întreprinzătorul Ovidiu Oltean.

Acesta a activat, alături de unitatea din Bună Ziua, și un magazin online cu produse tradiționale specifice din regiunea Clujului. Proprietarul Bolloga le-a propus producătorilor locali, atunci când autoritățile naționale au restricționat activitatea în piețe, să își desfacă produsele lor prin intermediul băcăniei recent deschise.

Antreprenorii care au înființat Păstrăvăria Bolloga au demarat un proiect destinat promovării și integrării produselor românești certificate ecologic. Ei au început să crească acolo pui de găină în regim natural. Apoi au dat în folosință o băcănie în Cluj-Napoca, unitate ce comercializează produse din Transilvania, atât legume, fructe sau carne, cât și procesate.

Bazele păstrăvăriei au fost puse printr-un proiect european de 700.000 de euro. Aceasta cuprinde 15 bazine de incubație. Icrele sunt aduse din Danemarca, peștii fiind hrăniți cu mâncare ecologică din Austria. Pe terenul de 3.800 mp a fost amenajată și o zonă de relaxare.

Comenteaza