Boc, către guvernanţi: ''să vorbească în primul rând despre ceea ce arde astăzi: factura la întreținere, prețul la electricitate și gaz"

Boc, către guvernanţi: ''să vorbească în primul rând despre ceea ce arde astăzi: factura la întreținere, prețul la electricitate și gaz"

Emil Boc consideră că un subiect care ar trebui să se vorbească mai mult între guvernanți este creșterea prețurilor la întreținere, electricitate și gaz.

„Eu aș vrea cât mai repede ca guvernanții să vorbească în primul rând despre ceea ce arde astăzi: factura la întreținere, prețul la electricitate și gaz, pandemia de COVID-19. Eu l-am auzit pe premierul Cîțu și de aceea am zis-o de multe ori cu el și a fost extrem de receptiv, ca statul să nu lase jungla să se desfășoare în materia aceasta de prețuri pentru că avem nevoie să avem grijă de toți românii. Și de cei care au bani, dar și de cei care o duc mai greu, iar această creștere îi lovește dur pe cei care o duc mai greu. Premierul a fost extrem de receptiv și va interveni cu trei mecanisme pe care acum le are în lucru, dar acum trebuie să se ocupe de alte probleme, din nefericire. Le pregătește, sunt trei mecanisme: consumatorul vulnerabil, sprijinul de încălzire și sprijin pentru creșterea prețului la energie, pentru cei cu venituri mai mici. Va fi un sprijin guvernamental pentru aceștia", a declarat edilul la un post de radio local. 

Comenteaza