BLACK FRIDAY. Emag a vândut de 25 de milioane de euro în 30 de minute. Clujul, în top

BLACK FRIDAY. Emag a vândut de 25 de milioane de euro în 30 de minute. Clujul, în top

Județul Cluj se afla vineri dimineață în topul vânzărilor la cel mai mare magazin de comerț electronic din România, locul doi după București.

Black Friday a început la Emag la ora 07:37, cu 260.000 vizitatori, cu 18% mai mult decât anul precedent. Oamenii au comandat 55.000 de produse în primele 10 minute, iar în acest interval au plasat comenzi de 33 de milioane de lei, conform statisticilor companiei.

„Startul Black Friday ne-a depăşit aşteptările. Oamenii au strâns bani pe parcursul anului în care au renunţat la multe cheltuieli şi acum îşi permit să se răsfeţe cu produsele pe care şi le doresc pentru acasă sau pentru confortul personal.

Am înregistrat 2 milioane de vizite pe site în prima jumătate de oră şi clienţii şi-au comandat, în medie, câte două produse pe comandă. În total, au comandat în 30 minute mai mult decât într-o zi întreagă de Black Friday acum şapte ani", a declarat Tudor Manea, director general al Emag România.

Dacă în 2013 clienţii făceau cumpărături de 102 milioane de lei într-o zi, acum, în doar o jumătate de oră valoarea a ajuns la 124 de milioane. Cele mai comandate produse au fost pentru casă – 27.000, televizoare – 15.000, frigidere, maşini de spălat – 9.500, băuturi – 14.000, electrocasnice mici – 18.000, fashion – 9.000.

Cele mai multe comenzi la mia de locuitori au venit din Bucureşti, Cluj-Napoca, Slatina, Iaşi, Braşov, Alba Iulia, Constanţa, Piteşti, Târgu-Jiu şi Zalău. Plata cu cardul avea o pondere de 57% din totalul comenzilor.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza