BLACK FRIDAY. Cutiile poștale cu cifru, solicitate la maximum la Cluj

BLACK FRIDAY. Cutiile poștale cu cifru, solicitate la maximum la Cluj

Compania de curierat Sameday se așteaptă la creșteri de volum de peste 50% de Black Friday, față de aceeași perioadă a anului trecut, și la 200.000 de trimiteri în zilele din timpul campaniei.

Pentru a face față perioadei de Black Friday, planificarea la Sameday a început cu câteva luni în avans, conform Wall Street. Managementul companiei consideră că acest eveniment va rămâne un test de rezistență pentru întreaga piață de curierat.

“La Sameday, ne așteptăm ca în campania de Black Friday din acest an să înregistrăm creșteri de peste 50% față de aceeași perioadă a anului trecut, peste 200.000 de trimiteri in zilele din timpul campaniei”, susțin aceștia.

"Pe fondul creșterii rapide a volumelor de livrări din ultimele opt luni, am accelerat investițiile în extinderea capacității operaționale, cu scopul de a eficientiza fluxul de expediere a coletelor ș în plus, am extins reteaua de lockere easybox la 850 de unitati, cu 200% în plus față de aceeași perioadă a anului trecut", a spus Lucian Baltaru, CEO al Sameday Courier.

Sameday și-a extins echipa cu 400 de angajați, cei mai mulți fiind încadrați în zona operațională. A fost extinsă și flota auto cu 35%. Orașele cu cel mai mare număr de lockere easybox sunt București, Timișoara, Iași, Constanța și Cluj-Napoca. În capitală, 40% din livrările Sameday au loc prin acest serviciu.

Comenteaza