Battistero la Cluj. Firma a primit deja cereri de angajare VIDEO

Battistero la Cluj. Firma a primit deja cereri de angajare VIDEO
Contractul pentru fabrica de panificație Battistero din Tetarom III Jucu, o investiție de 50 milioane de euro, va fi semnat în următoarele zile, spune președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu. Fabrica din Cluj va deservi toată Europa de Est și de Nord, adaugă el.

Va fi un centru de producție foarte important", spune proprietarul companiei. "Acum toată piața din Europa are probleme, dar vom reuși, cu ajutorul autorităților".

Uioreanu spune că Panetone a primit deja cel puțin 50 de cereri de angajare la fabrica Jucu, deși contractul nu a fost încă semnat.

Proprietarul fabricii, Felice Moretti, spune la Cluj că grupul va înființa la Cluj și o firmă de distribuție, care să administreze distribuția produselor în zona limitrofă. "O dată ce va începe producția, peste un an, nu putem aștepta să formăm o rețea de distribuție și personal calificat. Vom deschide o firmă carese va ocupa de distribuție în zonă", a spus el.

Moratti adaugă că numai în primul an de funcționare, 2013, se așteaptă ca fabrica să factureze 30-40 milioane de euro. "Pentru liniile 3 și 4 de producție, care sunt pentru croissante și biscuiți, din punct de vedere al cantității aceasta este a doua linie în lume, prima e în Brazilia. În 2015 nu ar trebui să producă mai puțin de 100 milioane de euro", spune Moretti. Instalarea primelor  două linii de producție este deja inclusă în bugetul fabricii de la Jucu, adaugă el. Vezi mai jos declaraţia video

 

Vezi aici detalii despre investiția de la Jucu

Comenteaza