BANK Friday la Banca Transilvania. "Am suplimentat stocul"

BANK Friday la Banca Transilvania.
Banca Transilvania este prima bancă din România care participă la Black Friday, adaptând conceptul cumpărăturilor cu reducere la specificul mediului financiar-bancar. Încă din primele minute, BANK Friday a atras o mulţime de clienţi interesaţi de oferta băncii.

Cu ocazia Black Friday, BT a lansat programul special de produse bancare la preturi reduse sub genericul BANK Friday, cu o oferta disponibilă doar pe 28 noiembrie. Oferta cuprinde atât produse destinate persoanelor fizice, cât şi întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM).

Directorul de marketing al BT, Sergiu Mircea, spune că succesul de care s-au bucurat promoţiile au depăşit chiar şi cele mai optimiste aşteptări. "În primele 30 de minute am avut 1.000 de aplicaţii şi am fost nevoiţi să suplimentăm stocul. Mai mult, stocul pregătit de credite pentru IMM-uri s-a epuizat după numai 15 minute ţi l-am suplimentat", a afirmat oficialul BT.

Oferta de BANK FRIDAY a BT cuprinde creditele de nevoi personale cu dobânda fixa de 6,5% si creditele imobiliare cu dobânda variabila pe toata perioada creditului (5,03% actualizata), 250 de puncte STAR si 3 luni de gratie la cardurile STAR FORTE, dobânda de 5% în primul an pentru programele de economii pentru copii KIDCONT, 4% dobânda la depozitele la 6 luni, 3 luni gratuite si dobânda garantata pentru planurile de acumulare si protectie AEGON "Fii Sigur", precum si internet si mobile banking gratuit. De asemenea, toate creditele pentru IMM-uri beneficiaza de un discount de 50% la comisionul de analiza a dosarului si de dobânda variabila redusa (6,9% pe an, actualizata) la creditele în lei, precum si de conditii preferentiale la Pachetele "Izi" si "Izi+".

Comenteaza