BT dă acces antreprenorilor la contul de capital direct de pe telefon

BT dă acces antreprenorilor la contul de capital direct de pe telefon

Banca Transilvania (BT) Cluj va susține antreprenorii care vor să înceapă un business de tip societate cu răspundere limitată pentru ca etapa de început să fie cât mai facilă. 

Societatea bancară clujeană a extins serviciile online pentru antreprenori printr-o activare a opțiunii de deschidere şi administrare pe internet online a contului cont de capital social. Comisionul de deschidere a contului de capital social este zero, iar alimentarea acestuia se realizează cu cardul.

BT are 275.000 de clienți întreprinderi mici și mijlocii și microîntreprinderi. În acest an, la BT au fost deschise 23.000 de conturi de capital social. Astfel, 1 din 3 start-up-uri lansate în 2019 lucrează cu BT. “Primul pas al unui start-up la bancă este deschiderea unui cont de capital social. Acesta se poate face acum în premieră, online, de pe telefon sau desktop”, a declarat Daniel Szekely, director executiv IMM & microbusiness al BT.  

Grupul financiar clujean susține start-up-urile cu finanțări prin BT sau BT Mic, consultanță, programe (Start-up Nation), educație financiară şi antreprenorială (BT Club), soluții complementare bankingului (BT Store). Întreprinzătorii au la dispoziție chatbotul Raul de la BT, care oferă prin Facebook Messenger şi Skype informații despre produsele şi serviciile pe care firma reprezentată le are la bancă.

Comenteaza