Banca Transilvania colaborează cu Evam pentru a crea pentru clienți experiențe în timp real, pe toate canalele

Banca Transilvania colaborează cu Evam pentru a crea pentru clienți experiențe în timp real, pe toate canalele

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi.

Este o premieră în România privind experiența oferită de bănci în colaborarea și comunicarea cu clienții.

Parteneriatul reprezintă o schimbare esențială în industria bancară, combinând platforma inovatoare, de ultimă generație a Evam, cu experiența oferită de BT. Împreună aduc o nouă eră a serviciilor bancare, care va redefini experiența clienților și va stabili noi repere pe piață.

Ӧmer Tetik, Director General, BT: „Personalizarea în banking înseamnă recomandări, produse și servicii adaptate pentru clienții de acum și de mâine, care așteaptă tot mai mult acest lucru de la banca lor. Ne bucurăm să fim în avangarda soluțiilor pe care le oferim ținând cont de informații în timp real, ceea ce înseamnă oferta potrivită, la momentul și în locul potrivit, ținând cont de nevoile, preferințele și obiceiurile clienților”. 

Doruk Mutlu, Director General, Evam: „Intrăm în acest parteneriat împreună cu Banca Transilvania pentru a realiza ceva interesant. Aducem cele mai bune și noi tehnologii, pregătind terenul pentru o revoluție bancară care se bazează pe date în timp real și experiențe centrate pe client. Acesta este locul în care serviciile bancare întâlnesc inovația”.
Banca Transilvania are peste 4,2 milioane de clienți, dintre care 90% sunt digitalizați, folosind cel puțin una dintre aplicațiile BT pentru banking la distanță.

Despre Banca Transilvania 

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei. Ca bancă universală, acoperă toate segmentele de clienți și linii de business din sectorul financiar. Are peste 20% cotă de piață, peste 4 milioane de clienți, aproximativ 10.000 de angajați, soluții de online banking și 500 de sedii în 180 de localități. Banca este early adopter al inteligenței artificiale în banking-ul din România prin adoptarea soluției Azure OpenAI Service pentru funcționalitatea AI Search de pe Întreb BT (2023), precum și prin integrarea asistenților AI Microsoft 365 Copilot și GitHub Copilot în activitatea angajaților (2024). Valoarea brandului Banca Transilvania a ajuns la 686,5 milioane de dolari, pe locul 252 în Brand Finance Banking 500 2024 și este în top 3 Strongest Banking Brands Worldwide (2024).

Despre Evam

Evam se află în prima linie a inovației tehnologice, oferind o serie de soluții complete privind interacțiunea în timp real cu clienții, prin canale diferite. Specializată în soluții pentru sectorul bancar și telecomunicații, compania folosește algoritmii avansați ai inteligenței artificiale, iar prin platforma MarTech fiecare punct de contact cu clienții contribuie la o experiență pozitivă a acestora. Evam este partenerul unor lideri mondiali precum ICBC, TEB/BNP Paribas, ING Bank, Garanti BBVA, Vodafone, T-Mobile și Turkcell, iar tehnologia sa interacționează zilnic cu peste 600 de milioane de persoane din aproape 20 de țări.

Comenteaza