Banca Transilvania a înființat Bursa Marzanati, de 15.000 de euro

Banca Transilvania a înființat Bursa Marzanati, de 15.000 de euro

Banca Transilvania (BT) Cluj va susține educația la şcolile de business internaționale din România, prin oferirea, începând cu acest an, a Bursei Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull.

Bursa de 15.000 de euro acoperă integral taxa ambilor ani de şcolarizare. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull. Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea lor, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască engleza la nivel avansat. În funcție de specializare, management general sau managementul tehnologiei, câştigătorul va avea ocazia să învețe despre mediul internațional de afaceri, consultanță, managementul proiectelor și economie, managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație.

Cursurile încep în 17 octombrie, la Cluj-Napoca. Calendarul este următorul: 2 - 22 septembrie, înscriere în competiția pentru bursă; 23 - 29 septembrie, evaluarea candidaților; 30 septembrie, anunțarea câştigătorului.

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație al BT timp de 15 ani. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de BT la programe de EMBA îi poartă numele.

Din 2015, când a fost lansată, şcoala de business executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca are 75 de absolvenți, iar în prezent la aceasta studiază 50 de manageri și antreprenori. Programul este derulat în România prin intermediul Asociației Transilvania Executive Education, organizație nonprofit din care fac parte Universitatea din Hull, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, fiind susținut de societățile BT, Electrogrup și Emerson.

Comenteaza