Banca Transilvania va credita clienții rețelei de bricolaj Dedeman

Banca Transilvania va credita clienții rețelei de bricolaj Dedeman

Grupul financiar Banca Transilvania Cluj - prin divizia sa sa de consumer finance, BT Direct - a încheiat un parteneriat cu compania Dedeman pentru implementarea de soluții de finanțare rapidă.

Prin înțelegerea dintre cele două părți, cumpărătorii vor putea să achiziționeze produse cu plata în rate cu dobândă fixă, între 6 și 60 de luni, conform conducerii BT. Răspunsul la cererea de finanțare va veni pe loc, nefiind necesară adeverința de venit.

Dedeman comercializează 45.000 de produse, 80% provenind de la producători români. BT Direct şi ERB Retails Services - companie achiziționată de Banca Transilvania anul trecut, vor fuziona în 1 august.

Proprietarii Dedeman, frații Adrian și Dragoș Pavăl, au achiziționat, cu 130 de milioane de euro, cel mai mare complex de birouri din Cluj-Napoca, The Office, cu o suprafață de 64.000 mp, care grupează 5.000 de angajați.

Acesta este localizat în centrul municipiului, iar cele trei faze ale proiectului au fost finalizate în 2017. Frații Pavăl dețin două magazine de bricolaj Dedeman în județ: la Cluj-Napoca și la Turda.  

Comenteaza