Avionul Cluj – Constanța, reintrodus după patru ani. Cât va costa un sejur la mare

Avionul Cluj – Constanța, reintrodus după patru ani. Cât va costa un sejur la mare

Cursa de la Cluj-Napoca spre litoralul românesc, excursiile tematice în Transilvania și programele pentru grupuri restrânse sunt propunerile operatorilor de turism intern pentru acest an.

Pentru litoralul românesc al Mării Negre au fost reintroduse zborurile directe din Cluj-Napoca, după o pauză de patru ani, iar portofoliul de circuite se va diversifica prin cele de tip “vacanțe inteligente”, au precizat reprezentanții operatorului Hello Holidays.

Din iunie, Transilvania va fi legată de litoral prin două zboruri săptămânale, luni și vineri. Un pachet de vacanță cu zbor de la Cluj - Constanța și transfer spre stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Olimp, Neptun, Venus sau Saturn pornește de la 999 lei/persoană, fără masă, la un hotel de trei stele. Cererea pentru vacanțe cu avionul pe litoral este în creștere de când au fost lansate, unul dintre avantaje fiind scurtarea duratei drumului.

Programe de tip “clever holidays”, care cuprind circuite cu un număr mai mic de participanți vor fi organizate în Banat – Oltenia, Moldova – Bucovina, Transilvania, cu avionul sau autocarul. În funcție de destinație, durata circuitelor este de 5-10 zile, iar prețurile încep de la 839 lei/persoană pentru România. Astfel de programe vor fi practicate în acest an și în țări precum Italia sau Franța.

Comenteaza