Avans important în punctele critice ale lotului 1 din Autostrada Sebeş - Turda

Avans important în punctele critice ale lotului 1 din Autostrada Sebeş - Turda
| Foto: Asociatia Pro Infrastructura

Lucrările la cele trei noduri rutiere ale lotului 1 din Autostrada A10, Sebeş - Turda, reprezintă punctele critice care pot să permită sau nu deschidrea circulaţiei pe cei 17 km în acest an.

Potrivit adevarul.ro, la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, una dintre problemele care îl împiedică pe constructor să lucreze în zona viitorului pasaj peste calea ferată o reprezintă linia electrică aeriană (LEA). Aici este necesară relocarea pe un alt amplasament.  În zona viitorului nod rutier Alba Iulia Nord, breteaua care face legătura cu sensul giratoriu existent a fost deja conectată la aceasta şi s-a turnat primul strat de asfalt. 

La nodul rutier Alba Iulia Sud, CNAIR-ul a degajat deşeurile de pe traseul bretelei care face legătura cu şoseaua de centură a municipiului ALba Iulia, în prezent breteaua fiind deja conturată.

La nodul rutier Sebeş, probabil unul dintre cele mai spectaculoase şi complexe din România, care va face legătura între autostrăzile A1 şi A10 şi cu DN1, în ciuda ploilor se lucrează la structuri.

Mai multe detalii aici.

Comenteaza