Auchan momește clujenii cu vouchere de 10 lei. Unde își deschide primul supermarket

Auchan momește clujenii cu vouchere de 10 lei. Unde își deschide primul supermarket
Retailerul francez își extinde activitatea în benzinării și în cartiere | Foto: Auchan
Auchan momește clujenii cu vouchere de 10 lei. Unde își deschide primul supermarket
Auchan momește clujenii cu vouchere de 10 lei. Unde își deschide primul supermarket

Lanțul francez de retail a decis să dea în funcțiune primul său supermarket din Cluj-Napoca, situat într-un nou complex rezidențial din cartierul Gheorgheni.

“Grăbește-te să fii printre primii 100 clienți și vei primi din partea noastră un voucher de cumpărături în valoare de 10 lei!”, a anunțat conducerea Auchan, precizând că va organiza și o tombolă cu acest prilej. Marele premiu: 100 de lei. Noul magazin va fi funcțional din 28 februarie, fiind amplasat în incinta Vivido Center, complex mixt, de birouri și de locuințe.

Grupul francez continuă expansiunea în brandul MyAuchan, după inaugurarea unității din Craiova, din toamna anului trecut. Rețeaua de magazine de proximitate MyAuchan va ajunge la 20 de unități: majoritatea sunt amplasate în stații Petrom, iar restul sunt independente: București (3), Craiova (1), Cluj-Napoca (1).

Proiect testat prima dată în benzinării

Auchan Retail și OMV Petrom au anunțat extinderea parteneriatulului privind deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan în stațiile Petrom. În faza pilot au fost deschise magazine de proximitate în 15 stații Petrom, în zone urbane și rurale.

Magazinele MyAuchan oferă până la 3.000 de produse, de la alimente premium, incluzând produse gata preparate, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe și legume, brutărie, lactate) și alte produse de băcănie, până la produse nonalimentare, inclusiv cosmetice, produse pentru bebeluși și accesorii auto.

Auchan a debutat la Cluj cu un hipermarket în incinta Iulius Mall, iar apoi grupul francez a achiziționat magazinul Real din zona Iris, unde a fost dat în funcțiune, după procesul de rebranding, al doilea hipermarket. Principalii concurenți ai Auchan în România sunt Kaufland, Carrefour, Cora, Lidl, Profi, Mega Image, Penny Market. 

Clienții din zonă: corporatiști și studenți

Proiectul Vivido este dezvoltat la Cluj-Napoca de compania Hexagon, controlată de oamenii de afaceri Florin Mariş şi Raul Ciurtin. Cel din urmă este fost acţionar al producătorului de lactate Albalact și a cumpărat anul trecut Campingul Făget. Principalul chiriaș al clădirii de birouri este compania Porsche Engineering.

Noile clădiri de pe str. A. Vaida Voevod sunt concepute de arhitecții Adrian Borda și Voicu Bozac ca un asamblu situat în jurul unui spațiu central verde, fără circulații auto. Unul dintre corpuri este destinat birourilor, iar celălalt, locuirii colective, cu 200 de apartamente.

Comenteaza