Au debutat noile zboruri Cluj-București. Vor fi câte 10 pe săptămână

Au debutat noile zboruri Cluj-București. Vor fi câte 10 pe săptămână
| Foto: Facebook.com/airportcluj.ro

Noile zboruri directe către București de pe Aeroportul Internațional Cluj, operate în premieră de către compania aeriană HiSky, au demarat, luni, 9 mai 2022.

Potrivit reprezentanților aeroportului clujean, zborurile spre capitala României vor fi operate cu 10 frecvenţe săptămânale, zilnic, de luni până vineri, dimineaţa şi seara, după următorul program:

De la Cluj-Napoca - Bucureşti:

Luni, Marţi şi Joi:

plecare CLJ 08:20 - 09:10 sosire OTP
plecare CLJ 19:30 - 20:20 sosire OTP

Miercuri şi Vineri:

plecare CLJ 08:20 - 09:10 sosire OTP
plecare CLJ 21:20 - 22:10 sosire OTP

De la Bucureşti - Cluj-Napoca:

Luni, Marţi şi Joi:

plecare OTP 06:30 - 07:20 sosire CLJ
plecare OTP 21:20 - 22:10 sosire CLJ

Miercuri şi Vineri:

plecare OTP 06:30 - 07:20 sosire CLJ
plecare OTP 19:30 - 20:20 sosire CLJ

„Apreciem faptul că o nouă companie aeriană, HiSky, a decis deschiderea acestei rute interne spre Bucureşti, de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Aceasta vine în completare la ceea ce avem deja în operare, cu partenerii aerieni TAROM şi Blue Air, Bucureşti fiind una dintre cele mai solicitate destinaţii, cu un grad de încărcare foarte mare.

Prin creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către HiSky, dorim să asigurăm #diversitate alternativelor de călătorie pe cale aeriană, pentru că, deseori, #competiţia aduce şi scăderi de preţuri la bilete. Suntem convinși că destinația se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport, pe toate segmentele de trafic – respectiv trafic business, etnic sau turistic”, au transmis Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie și David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Cluj.

Comenteaza