Şapte destinaţii noi de pe aeroportul din Cluj. Vezi unde poţi zbura

Şapte destinaţii noi de pe aeroportul din Cluj. Vezi unde poţi zbura
Şapte destinaţii noi externe de pe aeroportul internaţional din Cluj, anunţă astăzi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu. Alte şapte rute vor avea zboruri mai dese.

Cele şapte noi rute pentru care se aşteaptă oferte până în 5 noiembrie sunt Alicante (Spania), Malaga (Spania), Torino (Italia), Dublin (Irlanda), Berlin - Schonefeld (Germania), Budapesta (Ungaria) şi Manchester (Marea Britanie).

"Este extrem de important ca prin această Poartă Aeriană a Transilvaniei să se poată ajunge extrem de rapid şi facil, pe calea aerului, în şi din cât mai multe oraşe ale Europei şi nu numai", spune Uioreanu. "Deschiderea, cât de curând, a acestor nouă noi rute operate de la Cluj şi mărirea frecvenţei de operare pe celelalte şapte vor conta enorm în demersurile noastre de stimulare a dezvoltării economice locale, a turismului clujean şi a celui din întreaga regiune deservită de aeroportul nostru".

Pentru alte şapte destinaţii operate deja ar urma să crească frecvenţa zborurilor. Astfel, numărul zborurilor spre Paris şi Barcelona ar urma să crească de la 4 la 7, spre Bologna de la 5 la 7, spre Madrid şi Milano de la 4 la 7, spre Roma de la 3 la 7 iar spre Londra - de la 6 pe săptămână la 7.

Comenteaza