Apartamentele cu 3 camere se caută la Cluj: preţurile sunt mai mici de 50.000 euro

Apartamentele cu 3 camere se caută la Cluj: preţurile sunt mai mici de 50.000 euro
Pentru că preţurile imobilelor au scăzut mult în ultimii ani, clujenii care vor să îşi cumpere un apartament prin programul Prima Casă optează mai nou pentru variantele cu trei camere. Asta deoarece sunt zone din Cluj unde acest tip de apartament costă sub 50.000 de euro. Vezi cum îţi poţi lua un apartament de trei camere prin programul "Prima Casă".
">

Dacă anii trecuţi cei care voiau să îşi cumpere apartamente prin programul Prima Casă alegeau în general garsoniere sau cel mult apartamente cu două camere, acum preţurile fiind semnificativ mai mici, pot opta chiar şi pentru apartamente cu trei camere.

"Sunt apartamente cu suprafeţe puţin mai mici, confort unic, adică sunt nedecomandate sau semidecomandate. Preţurile sunt aproximativ ale unui apartament cu două camere confort I", spune consultantul imobiliar Cornelia Bindean.

Astfel de oferte nu pot fi găsite oriunde în Cluj. În Cluj-Napoca sunt doar câteva zone în care putem să găsim apartamente cu trei camere cu suprafeţe mici, care să se încadreze în programul Prima Casă. Discutăm despre zone precum Aleea Scărişoara, Aleea Albac sau Mercur. Astfel de apartamente putem găsi şi în Mănăştur. Pe Mehedinţi sau pe strada Negoiu pot fi găsite oferte de apartamente cu trei camere, confort unic, suprafaţa de sub 60 de metri pătraţi, care să coste sub 50.000 de euro.


Pentru cei care însă doresc să locuiască în apartamente mult mai spaţioase, cea mai bună variantă rămân zonele limitrofe. De exemplu, în Floreşti, un apartament de trei camere semifinisat, cu 88 de metri pătraţi, poate fi cumpărat 38.000 de euro.

Bianca SUCIU

Comenteaza