Antreprenorii vor putea deschide de la distanţă conturi la Banca Transilvania

Antreprenorii vor putea deschide de la distanţă conturi la Banca Transilvania

Banca Transilvania (BT) Cluj va permite deschiderea unui cont curent pentru companii 100% de la distanţă, prin orice dispozitiv. 

Antreprenorii au acum două facilităţi online, pentru primii paşi spre BT: deschidere de cont curent, respectiv deschidere şi administrare 100% online, cu cardul, a contului de capital social, a informat conducerea băncii clujene. Ultima facilitate, lansată în 2019, este o premieră pe piaţă, destinată celor care doresc să înceapă un business de tip societate cu răspundere limitată sau SRL-Debutant.

Prin NEOcont persoanele juridice au acces la un pachet care cuprinde gratuitate la transferuri bancare între clienţii BT, produse şi servicii: cont bancar care poate fi folosit imediat pentru plăți și încasări în lei sau valută; pachetul Contul Primul An Gratuit (zero comisioane la operaţiuni bancare pentru antreprenorii aflaţi la început de drum) sau Pachetul Nelimitat, pentru firmele cu peste un an de activitate.

Acesta presupune tranzacții nelimitate în rețeaua BT, la care clientul poate adăuga extraopțiuni în funcție de numărul de operațiuni pe care îl face lunar în orice valută. Pachetele conțin servicii de bază de care are nevoie un antreprenor: carduri business de debit, online banking, alertă pe cont, ridicări de la ATM.

BT are cea mai mare acoperire privind întreprinderile mici și mijlocii din România. Prin NEOcont pentru persoane fizice, lansat în aprilie, au fost deschise 2.500 de conturi la BT. Partenerul său în acest proiect este FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru transformarea digitală, care a oferit soluţia de SME Digital Onboarding Current Account.

 

Comenteaza