Angajări la ISU Cluj! Se scot la concurs 75 de posturi

Angajări la ISU Cluj! Se scot la concurs 75 de posturi

"Echipa salvatorilor clujeni se mărește!" Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj scoate la concurs, prin încadrare directă, 75 de posturi.

Echipa salvatorilor clujeni se mărește! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj scoate la concurs, prin încadrare directă, 75 de posturi.

Astfel, sunt disponibile următoarele poziții în cadrul unității:

  • 4 posturi de ofițer.
  • 2 posturi de subofițer.
  • 22 de posturi de subofițer – conducător autospeciale.
  • 47 de posturi de soldat gradat profesionist.

"Printre posturile disponibile, amintim 22 de poziții subofițer – conducător auto pentru autospecialele unității noastre. Drept urmare, postul se adresează candidaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care au promovat Bacalaureatul și dețin permis auto categoriile B și C. Aceștia vor susține probă practică pentru evaluarea aptitudinilor și abilităților de a conduce un autovehicul din categoria N2 și/sau N3 pe un drum public destinat transportului rutier, în care trebuie să execute itemii prevăzuți în baremul stabilit de comisia de concurs. Ulterior, candidații vor susține și un examen scris, iar dosarele de recrutare se pot depune în format electronic la adresa isu_cluj@cj.e-adm.ro până în data de 13.07.2022 la ora 15:00.

Totodată, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani se pot înscrie pentru unul din cele 47 de posturi de soldat profesionist scoase la concurs. Candidații vor susține două probe practice, “Urcarea pe scară” și “Deplasarea în subsol întunecat” și le va fi evaluată performanța fizică. Cei care obțin cel mai bun timp, vor fi declarați câștigători. Depunerea dosarelor se face tot electronic, în funcție de Detașamentul ales de candidați, până în data de 20.07.2022 la ora 16:00.

În altă ordine de idei, au fost scoase la concus posturi și în structurile suport ale inspectoratului. Mai exact, sunt disponibile două poziții de ofițer I în cadrul Inspecției de Prevenire, o poziție de ofițer specialist II în cadrul Serviciului de Comunicații și Tehnologia Informației și una în cadrul Compartimentului Securitate – Componenta de Securitate pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor. În aceste cazuri, sunt necesare studii superioare de specialitate, în funcție de fiecare poziție.

Nu în ultimul rând, am scos la concurs două posturi de subofițer în cadrul Compartimentului de Resurse Umane, respectiv în cadrul Centrului Operațional – Compartimentul Analiză, Evaluare și Coordonare Intervenție", transmit reprezentanții ISU Cluj.

Mai multe informații, pe site-ul www.isucj.ro, AICI.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza