Agenții de turism: “Egiptul va fi capul de afiș în acest an”. Cu 389 de euro în Hurghada, de la Cluj

Agenții de turism: “Egiptul va fi capul de afiș în acest an”. Cu 389 de euro în Hurghada, de la Cluj
Egiptenii au redus mult prețurile în Hurghada, pentru a impulsiona turismul

Stațiuni precum Sharm el Sheikh sau Hurghada, cu plecare de la Cluj, vor fi cele mai accesate în 2021, deoarece practică prețuri la jumătate cu rezervare timpurie, conform specialiștilor în turism.

“Credem că Egiptul va fi “capul de afiș” în acest an. Cu prețuri la jumătate față de alți ani, Hurghada și Sharm el Sheikh vor atrage foarte mulți turiști. Cursele charter sunt săptămânale, până în octombrie, ba chiar câte două pe săptămână de la București și Cluj.

Ministrul economiei și ministrul grec al turismului discută despre încheierea unui protocol prin care se stabilesc clar condițiile de acces în Grecia. Ne dorim ca toate punctele de frontieră să fie deschise cât mai curând. În ceea ce privește Turcia, sperăm ca testele să nu mai fie obligatorii, începând cu data de 1 aprilie”, a declarat Alin Burcea, director general al agenției Paralela 45.

Mai multe oferte speciale pentru vacanțe de primăvară și de vară în destinațiile consacrate pentru sejur și în cele exotice sunt disponibile la târgul de turism virtual organizat de Romexpo, între 18 și 22 februarie. Spre Hurghada sunt organizate zboruri charter de la București, Iași, Cluj, Timișoara, din februarie, iar pentru Sharm el Sheikh, de la București. În Grecia, primele zboruri charter sunt programate de Paște.

Nouă curse charter spre Antalya se organizează de la București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare, Târgu Mureș și Bacău, din iunie până în septembrie. Vacanțele în insulele grecești Creta (Heraklion și Chania), Rodos, Corfu, Zakynthos, Mykonos și Santorini, pentru care se organizează chartere de la București, Cluj-Napoca sau Iași, au reduceri cuprinse între 18 și 30%.

Pentru Maldive, unde în primele șase săptămâni ale anului au mers în vacanță 5.700 de români, potrivit datelor Ministerului Turismului din Maldive, sunt disponibile vacanțe pe cursele charter organizate în februarie și martie.

Pentru vară mai sunt disponibile vacanțe în Spania (Mallorca, Tenerife, Costa Blanca, Costa Brava, Costa del Sol), Italia (Coasta Amalfitană, Ischia, Sardinia, Sicilia), Cipru, Tunisia, Madeira, Portugalia, cu zboruri de la București, Cluj, Iași și reduceri de până la 35%, până în 22 februarie.

Cât ne costă vacanța cu avionul
(rezervare timpurie, sejur/persoană)

- Antalya 369 euro
- Hurghada 389 euro
- Heraklion, Creta, Rodos 404 euro
- Sharm el Sheikh 454 euro
- Maldive 1.545 euro
- Punta Cana 1.595 euro
- Zanzibar 1.728 euro

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza