Aeroportul Internațional din Cluj angajează! Ultimul post căutat

Aeroportul Internațional din Cluj angajează! Ultimul post căutat

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj face angajări. Are nevoie de un operator dispecerat operațional, iar înscrierile se pot face până în data 16 octombrie 2023.

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL AVRAM IANCU CLUJ R.A. organizează în data de 17.10.2023, ora 10:00, selecţie pentru ocuparea următorului post vacant, perioadă nedeterminată: Operator Dispecerat Operațional – 1 post

Condiţii necesare:
- Studii medii – diplomă de bacalaureat;
- Cunoștințe de limba engleză – nivel mediu;
- Fără cazier;
- Apt pentru efort fizic şi psihic;
- Abilităţi de lucru în echipă;
- Seriozitate şi profesionalism.
Avantaj:
Experiență în domeniu aeroportuar.
Acte necesare pentru dosarul de înscriere:
- Cerere pentru înscrierea la selecție;
- Curriculum Vitae;
- Copie C.I.;
- Cazier judiciar sau declaraţie pe propria răspundere în care trebuie să fie menţionat faptul că aplicantul nu are antecedente penale care să îl facă incompatibil cu funcţia pentru care candidează.
Probele de selecție:
Selecția pentru ocuparea posturilor constă în următoarele etape:
– dosarelor de înscriere;
– proba scrisă;
– interviul.

Fiecare probă este eliminatorie. Data limită de înscriere: Dosarele de înscriere se pot depune la Secretariatul Aeroportului, până în data de 16.10.2023 ora 14:00 sau se pot transmite la adresa de e- mail: office@airportcluj.ro.

Informaţii suplimentare şi bibliografia se pot obţine de la sediul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A., str. Traian Vuia, nr. 149 – telefon: 0264 / 307 500, int. 240 (Biroul Resurse Umane, Arhivare) sau pe e-mail: resurseumane@airportcluj.ro.

Comenteaza