A mai rămas puțin timp! Când vor debuta zborurile de la Cluj către litoralul românesc / Vor fi câte două pe săptămână

A mai rămas puțin timp! Când vor debuta zborurile de la Cluj către litoralul românesc / Vor fi câte două pe săptămână

Zborurile directe spre Constanţa, una dintre cele mai aşteptate destinaţii de vacanţă a sezonului de vară 2023, vor fi reluate anul acesta pe data de 22 iunie.

Potrivit reprezentanților Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, vor fi câte două zboruri pe săptămână, joia și duminica, operate de către compania Air Connect.

„Vine vara, bine-mi pare! De pe Aeroportul Internațional Cluj zburăm direct la mare! Din 22 iunie 2023, partenerul nostru Air Connect va opera de pe Aeroportul Internațional Cluj zboruri directe spre Constanţa în fiecare joi şi duminică. Rezervă acum bilete pe www.air-connect.com şi vino să vezi cele mai frumoase răsărituri de soare la malul Mării Negre!”, au transmis cei de la aeroportul clujean.

Când vor debuta zborurile de la Cluj către litoralul românesc. Vor fi câte două pe săptămână

La doar o oră distanță, ruta care conectează Cluj-Napoca de Constanța facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie.

Compania aeriană Air Connect mai operează de la Cluj-Napoca și zboruri către Budapesta.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza