A fost publicată ordonanţa de urgenţă care scuteşte HORECA de impozite

A fost publicată ordonanţa de urgenţă care scuteşte HORECA de impozite
| Foto: Visit Cluj

Anul nou vine cu speranţă pentru HoReCa. În sfărşit, s-a publicat ordonanţa de urgenţă care le dă o gură de aer celor din industra ospitalităţii. Antreprenorii vor fi scutiţi de impozite până în martie şi vor primi granturi cu valoarea de 20% din cifra de afaceri din 2019.

Dragoş Petrescu, preşedintele HORA, a intrat în direct la Aleph News şi spune că este cea mai importantă şi cea mai aşteptată măsură. Dacă eşti antreprenor, ai şansa să primeşti până la 800.000 de euro de la stat.

„Ceea ce este foarte important este să poţi să închei bilanţul anului 2020, să poţi să calculezi diferenţa între 2019 şi 2020. De acum şi până la finalul lunii iunie trebuie să depunem această cerere”, spune Dragoş Petrescu.

Din 45.000 de operatori, 10.000 îşi ţin uşile închise din acest moment. Aşa că, părerea lui despre vaccin este de la sine înţeleasă.

„La noi, în HoReCa, restaurante, hoteluri, agenţii de turism, noi, angajaţii din acest sector de activitate, vom fi primii care ne vom vaccina atunci când va fi posibil”, adaugă preşedintele HORA.

 

Etichete
Comenteaza