70% din hotelurile din Cluj, ocupate după anunțul reluării festivalurilor Untold și Electric Castle

70% din hotelurile din Cluj,  ocupate după anunțul reluării festivalurilor Untold și Electric Castle

Primul efect pozitiv pentru turism, imediat după ce organizatorii festivalurilor Untold și Electric Castle au anunțat reluarea evenimentelor în acest an, a fost acela că 70% din locurile de cazare disponibile în județul Cluj. În acest sens, e valabilă și pagina de Facebook „Adoptă un Untold-ist” .

Anul acesta, e valabil și grupul de pe Facebook, „Adoptă un Untold-ist”, prin intermediul căruia – în fiecare an – s-au cazat gratuit peste 8.000 de oameni, în județul Cluj.

Mai mult, la unele hoteluri din Cluj, fanii festivalurilor, care abia așteptau reluarea festivalurilor, nu și-au mai anulat rezervările de anul trecut, ci le-au reconfirmat.

„Într-adevăr, de ieri de când Untold a anunțat schimbarea datei festivalului au revenit clienții care aveau rezervări anterioare. Să știți că deja suntem rezervați în proporție de 70% pentru data respectivă. Astăzi am mai primit o veste bună, telefoanele au început să sune din nou pentru festivalul Electric Castle”, a afirmat Luiza Pașcu, manager UBA Acomodation. Mai multe AICI!

Comenteaza