500 de joburi la târgul locurilor de muncă de azi, de la Cluj. Vezi cele mai căutate meserii VIDEO

500 de joburi la târgul locurilor de muncă de azi, de la Cluj. Vezi cele mai căutate meserii VIDEO
Peste 500 de locuri de muncă au fost oferite astăzi şomerilor la Bursa locurilor de muncă. La evenimentul de la Casa de Cultură a studenţilor au participat peste 40 de angajatori din diverse domenii. Cei mai căutaţi au fost contabilii şi recepţionerii de hoteluri.

Peste trei mii de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă au dat buzna astăzi la Casa de Cultură a Studenţilor. Unii dintre cei care şi-au căutat un loc de muncă au fost nemulţumiţi de oferta bursei de la Cluj. Vezi ce spun câţiva dintre vizitatorii târgului de astăzi, în materialul video

"Nu sunt locuri de muncă, poartă oamenii degeaba, dacă vă uitaţi aici şi observaţi, sunt 10-20 de locuri de muncă în diferite domenii, dar nu sunt, prosteşte lumea", spune unul dintre ei.

La mare căutare au fost contabilii, recepţionerii de hoteluri şi casierii. Se caută de asemenea consilieri de asigurări, asistent-manageri, vânzători şi sudori.

"Campania noastră este prezentă pentru a treia oară consecutiv la acest târg de forţe de muncă. Punem la dispoziţie aproximativ 100 de locuri de muncă pentru cei doritori să îşi înceapă o carieră în zona asigurărilor", a spus unul dintre ofertanţi. "La ediţia Bursei de locuri de muncă generale de anul acesta, avem în prezent în standuri 44 de agenţi economici cu numar total de peste 500 de locuri de muncă vacante, de asemenea am adus la acest eveniment funcţionari electronici unde există înregistrată oferta tuturor agenţilor economici din judeţul Cluj în suma totală de 1700 de locuri de muncă", arată directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don.

Bursa locurilor de muncă este o acţiune desfăşurată la nivel naţional sub coordonare ANOFM. La Cluj, evenimentul a avut loc astăzi până la ora 13:00.

Comenteaza