Dan Nistor, afectat de eșecul din Cupa României: "E foarte mare suferinţa"

Dan Nistor, afectat de eșecul din Cupa României: "E foarte mare suferinţa"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș al Universității Cluj a fost profund dezamăgit de ratarea accederii în finala competiției.

"Studenții" au mers cu speranțe mari la Galați, însă gazdele au dat lovitura în prelungiri, s-au impus cu 2-1, iar visul unei finale de Cupă a fost spulberat. La finalul partidei, Dan Nistor a fost vizibil afectat de eșec și a recunoscut că rezultatul e unul frustrant pentru întreaga echipă.

"O seară neagră pentru noi, ne doream mult să ne calificăm în finală. Nu meritam această înfrângere, au avut două ocazii şi au marcat două goluri. Ne-au bătut din două faze fixe azi. În multe momente aşa a părut că putem marca. Chiar şi după ce au marcat a fost acea ocazie a lui Vali. Dacă marcam, puteam ajunge în prelungiri.

Meciul de duminică este capital pentru noi. Dacă pierdem din nou, ne înscriem în lupta pentru evitarea retrogradării. În care sunt foarte multe contacte, împingeri, ţineri. Sperăm ca pe viitor să nu mai greşim la fazele fixe. Sunt două momente dezamăgitoare. Ne mai rămâne locul 7 pentru acest play-out.

E foarte mare suferinţa. Mulţi nu cred că nici nu putem dormi noaptea asta. Mulţi au jucat pentru prima dată în carieră o semifinală. E foarte frustrant şi dureros şi sper că la anul să nu mai greşim atât de mult. În seara aceasta s-a jucat pierderea finalei pentru că e un singur meci", a declarat mijlocașul, potrivit Digisport.

Comenteaza