We Love Retro revine la Cluj, pe 4 noiembrie

We Love Retro revine la Cluj, pe 4 noiembrie

Pe 4 noiembrie 2023, cele mai iubite trupe ale anilor `90 și 2000 vor urca pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție a We Love Retro, cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro, din România. Primele 2.000 de bilete vor avea prețuri promoționale care pornesc de la 139 lei + taxă de ticketing. 

Majoritatea artiștilor urcă în premieră pe scena evenimentului: belgianul Danzel, cel al cărui single “Pump It Up!” a fost în top 10 în întreaga Europă în anii 2000, trupa olandeză 2 Brothers on the 4th floor sau Sonique, artista care a luat cu asalt topurile anilor 2000 cu piese precum “It feels so good”, “Sky” sau “Alive” vor fi pentru prima dată la We Love Retro. Line-up-ul acestei ediții este completat de Real McCoy, germanii care ne-au încântat cu piese precum “Another Night”, “Automatic Lover”, “Run Away” sau “Come and Get Your Love”, de 2 Unlimited, 

”Generația celor de 40 de ani cu siguranță își va aminti fiecare vers din melodiile care se auzeau în discotecile anilor `90 și 2000. Setup-ul show-ului din 4 noiembrie va recrea fidel atmosfera acelor ani în care casetofoanele cu luminițe, ținutele colorate și coafurile nonconformiste erau modul nostru de a ne exprima liber.  We Love Retro este evenimentul de neratat pentru toți nostalgicii acelei perioade atât de frumoase a muzicii românești și internaționale”, spune Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului.

Voltaj și Fly Project, trupe emblematice ale muzicii românești, vor fi pentru prima dată pe scena de la We Love Retro. Lor li se alătură Sweet Kiss, care promit un show memorabil pe versurile pieselor “Alin Alin” sau “ Floare Albă, Floare Neagră”, completați perfect de băieții ai căror ochi nu i-a uitat, cu siguranță, nimeni: L.A.

”După o pauză forțată, impusă de pandemie, revenim cu cea mai mare petrecere retro din România. Culmea, aceeași pandemie ne-a readus apetitul pentru muzica românească, ne-a…redescoperit-o, dacă vreți. Așa că în line-up-ul de anul acesta regăsim formațiile noastre, care umpleau discotecile ”de pe vremuri”. Ne bucurăm să anunțăm că vor urca pentru prima dată pe scena We Love Retro Voltaj și Fly Project, două dintre cele mai importante trupe românești”, adaugă Iancu Șerbănescu.

Publicul va avea la dispoziție zone de food court & baruri în incinta BT Arena. Produsele comercializate în aceste zone NU sunt incluse în prețul biletului de intrare la eveniment.

Prima ediție a We Love Retro a avut loc în anul 2014 și a fost un succes încă de la debut. Show-ul a fost pus în scenă la Cluj-Napoca, București și Craiova. De-a lungul anilor, la cea mai mare petrecere cu muzică retro din România au participat artiști extrem de îndrăgiți de publicul de toate vârstele, precum Bonnie Tyler, Dr. Alban, East 17 sau Coolio. 

Comenteaza