Volum şi culoare. Propunerea viitorilor designeri şcoliţi la UAD Cluj / GALERIE FOTO

Volum şi culoare. Propunerea viitorilor designeri şcoliţi la UAD Cluj / GALERIE FOTO
27 de colecții aparţinând absolvenților de licență și masterat ai departamentului modă-design vestimentar au fost prezentate în cadrul Galei Universităţii de Artă şi Design (UAD), eveniment ce a avut loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Creaţiile studenţilor de anul acesta au pus accentul pe dezvoltări de volume inedite, palete cromatice sofisticate, forme care hibridizează croiuri clasice cu croiuri avangardiste, intervenții spectaculoase pe suprafețe textile, broderii și imprimări digitale pe materiale inovatoare.

În premieră anul acesta, ţinute din fiecare colecție sunt prezentate într-o expoziție cu fotografii profesioniste care au fost realizate de Emil Costruț, în cadrul unui shooting special, stilizat de Diana Flore. Fotografii reprezinttă departamentul modă - design vestimentar în cadrul Expoziției Absolvenților de la Expo Transilvania.

Coordonatorii colecţiilor sunt: la licență, prof. univ. dr. Elena Basso Stănescu și conf. univ. dr. Lucian Broscățean, iar la master, prof. univ. dr. Anca Pia Rusan, prof. univ. dr. Elena Basso Stănescu și conf. univ. dr. Lucian Broscățean.

 

Comenteaza