Untold suplimentează numărul de bilete şi abonamente. Cât costă

Untold suplimentează numărul de bilete şi abonamente. Cât costă
Pentru a răspunde cererii mari din partea fanilor, organizatorii festivalului clujean suplimentează numărul de abonamente şi bilete de o zi.

Astfel, vor fi puse în vânzare încă 3.000 de abonamente, la preţul de 289 lei şi 1.000 de bilete pentru fiecare zi, la preţul de 129 lei + taxe în rețeaua Eventim.ro. După epuizarea acestora, se vor vinde exclusiv doar bilete de câte o zi și se va trece la un nou prag de preț.

Locuri individule în campus 

Începând de astăzi se pot achiziționa pe lângă camere integrale și locuri individuale în campus, sistemul de cazare fiind similar cu cel al hostelurilor.  Prețul unui pat începe de la 60 lei (+9% TVA) per noapte. 

Locuri disponibile în camping

Până în 10 iulie 2015 se mai pot cumpăra bilete în Campingul Oficial Untold. Toți cei care își achiziționează loc în camping între 23 iunie și 10 iulie pot câștiga prin concurs produse utile pentru cele 4 zile de festival. 

Capacitatea maximă a campingului este de 25.000 de persoane pentru cele patru zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 de metri pătrați, fiind disponibilă atât pentru amplasare de corturi, cât și pentru rulote. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe în rețeaua Eventim.ro, atât pentru cazarea în cort, cât și pentru rulotă.

Untold Festival, se va desfășura în perioada 30 iulie - 2 august 2015, la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima data în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: Wu-Tang Clan, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik.

Untold Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Comenteaza