Unde mâncăm: Indigo

Unde mâncăm: Indigo
Pui în sos curry, miel preparat cu diverse condimente specifice, boabe de năut asezonate cu ierburi parfumate, sos de mentă, seminţe de muştar, ceai aromat şi dulciuri de casă, tot cu specific, sunt doar câteva din preparatele gustate de invitaţi joi seara, cu ocazia deschiderii oficiale a restaurantului cu specific indian Indigo.
Meniul restaurantului include atât preparate din carne de pui, porc, miel ori peşte, cât şi vegetariene, alături de supe-cremă, antreuri şi deserturi. Mâncărurile sunt condimentate, picante, aromate şi parfumate, însă toate acestea sunt la un nivel uşor adaptat “papilelor” europene. Nu sunt mari şanse, astfel, să te treacă transpiraţiile şi să ai palpitaţii după ce guşti unul din feluri, aşa cum ţi s-ar întâmpla, probabil, dacă mâncărurile ar fi preparate respectând cu fidelitate reţetele indiene. Meniul restaurantului poate fi consultat accesând adresa de Internet www.indigorestaurant.ro, de unde poţi trage deja primele concluzii, înainte de a savura gustul mâncărurilor: felurile de mâncare sunt foarte diverse, iar preţurile sunt rezonabile. Iar despre porţii vă spunem noi: mănânci pe săturate.
Comenteaza