Ultimele două spectacole din Festivalul "4x4" de la Fabrica de Pensule

Ultimele două spectacole din Festivalul
Ultimele două spectacole din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru "4x4" vor avea loc marţi şi miercuri, la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca.

">

Marţi şi miercuri sunt programate ultimele două spectacole din cadrul festivalului internaţional de teatru "4x4" ce se desfăşioară între 30 octombrie - 7 noiembrie la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca.

Marţi de la ora 20 clujenii pot urmări spectacolul "Beres Marta. One girl show", în regia lui Andras Urban, o producţie a teatrului Kosztolányi Dezső din Subotica, Serbia.

Ultimul spectacol din festival, "CU(CUIENFRUNTE)", al Teatrului LUNI de la Green Hours din Bucureşti va avea loc miercuri, 7 noiembrie, de la ora 20. Spectacolul va fi urmat de un concert ce va marca închiderea oficială a festivalului, susţinut de formaţia 2 AM.

Preţul biletelor este de 15 lei, respectiv 10 lei, cu reducere pentru studenţi. Deoarece numărul biletelor este limitat, organizatorii îi îndeamnă pe spectatori să îşi rezerve bilete prin e-mail, la adresa office@bv-projects.org, cu menţionarea numelui, a titlului spectacolului, respectiv a numărului de bilete dorit.

 

Comenteaza