Trecere de pietoni cu motive populare, pe Memorandumului FOTO

Trecere de pietoni cu motive populare, pe Memorandumului FOTO
Clujenii care au drum pe strada Memorandumului, mai precis pe la intrarea spre pietonala Piaţa Muezlui, au onoarea să traverseze pe o trecere de pietoni unică în România.

Trecerea de pietoni cu motive populare de pe strada Memorandumului este creaţia Cristinei Curcan şi face parte din proiectul "Oraşul Vizibil 2012".

Expoziţia "Oraşul vizibil" prezintă o serie de lucrări şi interventii artistice în spaţiul public şi utilizează spaţii exterioare pentru prezentarea unor lucrari de artă contemporană care problematizează spaţiul public şi diferite dimensiuni ale vieţii urbane.

Cele 10 lucrări şi proiecte de intervenţie artistică din cadrul expoziţiei au fost selectate în urma unui concurs de proiecte de arta publică, având două categorii: lucrări pentru spaţii de afişaj şi intervenţie artistică.

"Oraşul vizibil" este un proiect al Fundatiei AltArt, realizat în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, cu sprijinul financiar al Administraţiei Fondului Cultural Naţional şi al Consiliului Local Cluj-Napoca.

VEZI unde poţi să te întâlneşti cu celelalte creaţii din cadrul "Oraşul Vizibil 2012".

Spaţii publice animate cu biblioteci nomade, clopoţei şi marcaje colorate

Comenteaza