TIFF continuă luni la Florești. Primarul Pivariu: „Da, ați citit corect” / Tudor Giurgiu va fi prezent

TIFF continuă luni la Florești. Primarul Pivariu: „Da, ați citit corect” / Tudor Giurgiu va fi prezent
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Chiar dacă ediția din acest an a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) s-a încheiat duminică, în această seară, în comuna Florești va rula un film reprogramat din cauza vântului de săptămâna trecută.

Potrivit primarului din Florești, Bogdan Pivariu, este vorba de o proiecție care îl are în rol principal pe Javier Bardem și care a fost desemnat cel mai bun film spaniol la premiile Goya 2022.

Azi (luni - n.red.) ne vedem la TIFF!!!

Da, ați citit corect. Azi în Florești avem ultima proiecție de film din ediția de anul acesta. TIFF în Florești se încheie cu invitați de seamă. Azi pe scena din Florești avem bucuria să îl avem pe Tudor Giurgiu. Vă invit în număr cât mai mare să îl aplaudăm la scenă deschisă.

Avem azi ocazia să ne arătăm recunoștiința pentru încrederea pe care TIFF a avut-o în comunitatea din Florești atunci că a decis pentru al doilea an ca și Florești este acasa pentru TIFF.

Proiecția de diseară este programată de la 21.45 în Parcul Poligon (reprogramată de la vântul de marți). O comedie smart cu Javier Bardem, Cel mai bun film spaniol la Premios Goya 2022”, a transmis Pivariu.

Comenteaza