Teste GRATUITE de prevenire a cancerului în cadrul evenimentului „Blues for Life”, la Cluj-Napoca

Teste GRATUITE de prevenire a cancerului în cadrul evenimentului „Blues for Life”, la Cluj-Napoca

Clujenii sunt așteptați azi, 24 noiembrie, la ZAZEN (strada Frasinului nr. 41), la un eveniment dedicat prevenției și screening-ului oncologic. Se vor face testări gratuite de prevenire a cancerului în cadrul evenimentului „Blues for Life”.

Evenimentul este organizat de Cluj Blues Fest, în colaborare cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca și Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică.

În cadrul „Blues for Life” vor avea loc activități de prevenție și screening oncologic. Participanții pot discuta unu la unu cu un medic de specialitate și pot participa la un flash-mob oferit de un grup de supraviețuitori de cancer din cadrul Asociației Redescoperă Fericirea.

Începând cu ora 13:00, specialiștii de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca vor oferi femeilor teste gratuite de prevenire a cancerului.

· Teste gratuite Babeș-Papanicolaou (între 24-29 ani), HPV (între 30-64 ani) cu domiciliul sau reședința în Regiunea Nord-Vest.

· Mamografii gratuite femeilor cu vârsta cuprinsă între 50-69 ani cu domiciliul sau reședința în Regiunea Nord-Vest

· Testare a alunițelor

· Discuții 1 la 1 cu medici de familie, psihologi, nutriționiști și medici interniști.

Începând cu ora 19:00 vor avea loc trei recitaluri de blues de cea mai bună calitate pe scena ZAZEN, oferite de clujenii de la Teodora Iacob & The White Notes, apoi de renumiții muzicieni Berti Barbera & Nicu Patoi și chitaristul clujean Jimi El Laco & Friends. Accesul la concerte se va face pe baza unui bilet achiziționat prin intermediul platformei Ambilet.ro, la prețul de 69 de lei. La fața locului, un bilet va costa 99 lei.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de acces gratuit în baza actelor doveditoare. „Pentru rezervare, vă rugăm să ne contactați printr-un mesaj pe pagina de Facebook. Minorii cu vârsta până în 14 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil. Minorii cu vârsta între 14 ani și 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor”, transmit organizatorii.

Comenteaza