Te plictiseşti? Vezi ce poţi face vineri, 23 martie în Cluj

Te plictiseşti? Vezi ce poţi face vineri, 23 martie în Cluj
Evenimentul serii pentru clujeni este concertul Robin and the Backstabbers, in Euphoria Music Hall.

De la ora 18.30, la Opera Naţională are loc spectacolul "Sunetul Muzicii", de Oscar Hammerstein, Richard Rodgers, în regia lui Mihaela Bogdan. De la ora 19, pe scena Teatrului Naţional se joacă piesa "Declaraţie", de Tudor Muşatescu, iar de la ora 20, actorii Teatrului Maghiar oferă o nouă reprezentaţie a piesei "Ubu Rege, în regia lui Alain Timar. 

Iubitorii de artă alternativă au ocazia să participe de la ora 20, la piesa "Faites vos Jeux!", după texte de Robert Cohen, la Fabrica de Pensule. "Faites vos jeux!" are în distribuţie studenţi ai Facultăţii de Teatru şi Televiziune. Durata sa este de 75 de minute. Conform regizorului, spectacolul "oferă spectatorilor un experiment teatral unic, în timpul căruia totul este decis de imprevizibila soartă chiar sub privirile lor.

Cinefilii sunt invitaţi de la ora 20, la Cinema Victoria unde va rula pelicula "We Need to Talk About Kevin" (2011), iar de la ora 23, la Cinema Florin Piersic se proiectează filmul "Gone" (2012).

Robin and the Backstabbers vor concerta in Euphoria Music Hall.

La capitolul prty-uri, clujenii pot opta pentru: Bling Bling Night in Phi18, Karaoke Party in Club Caro, Paradise Garage Doi in Boiler, The Midi Show in Club Midi, Men's Revenge in Exquizi,  Foreign Students Party in Club The One, Shut Down Party in Gambrinus sau Midnight portrait in L'Atelier Cafe.

Comenteaza