Te plictiseşti? Vezi ce poţi face miercuri, 21 martie la Cluj

Te plictiseşti? Vezi ce poţi face miercuri, 21 martie la Cluj
Clujenii care doresc să iasă diseară în oraş au de unde alege: teatru, film, concerte, artă alternativă şi party-uri tematice.

De la ora 18.30, la Opera Română are loc spectacolul "Rigoletto", de Giuseppe Verdi. De la ora 19, pe scena Teatrului Naţional se joacă piesa "Bravul nostru Micşa!", de Radu Ţuculescu, în regia lui Tudor Lucanu. Piesa prezintă ritmul firesc al unei comunităţi tipic româneşti, care este zdruncinat de conflictul provocat de decizia Violetei de a-l da afară din casă, din curte şi din viaţa ei pe Micşa. Micşa este iubitul de-o viaţă, ajuns de mai bine de un an de zile paralizat.

De la ora 20, la Teatrul Maghiar are loc o nouă reprezentaţie a spectacolului "Caligula", de Albert Camus. Pentru iubitorii de artă alternativă, Fabrica de Pensule a pregătit două evenimente: "X milimetri din Y kilometri", de Gianina Cărbunariu şi Dimitrios Antonitsis - "Sarmale with ketchup".

Cinefilii sunt invitaţi de la ora 20, la Cinema Victoria unde rulează pelicula "Les Vivants" (2011), iar de la ora 23, la Cinema Florin Piersic puteţi viziona filmul "21 Jump Street" (2012).

Miercuri e seara concertelor: The Mood Quartet vin in Janis Caffe, iar Direcţia 5 fac show în My Way.

La capitolul party-uri, clujenii puşi pe distracţie pot opta pentru: Student Party in Club The One, Jazz Live: Pursuit Band in Casa Tauffer, Your Brain On Drums @ L'atelier Cafe, Concert Jazdy in Zorki OTR.

Comenteaza