Târg de Nebrazi la Cluj

Târg de Nebrazi la Cluj
Clujenii sunt invitaţi, la H33, la Târgul de Nebrazi, eveniment organizat între 11-14 decembrie 2017.

Aici vor fi expuşi nebrazii făcuţi de voluntari pentru a invita doritorii să facă sau să cumpere nebrazi pentru a salva brăduți vii. Banii din vânzări vor fii donați pentru Fondul de Reîmpăduriri de la Tășuleasa Social.

"V-am obișnuit cu ce este nebradul. El seamănă leit cu pomul de Crăciun, doar că nu are brăduțul acela tăiat din pădure în interior. E la fel de frumos și la fel de strălucitor, e făcut de mâinile harnice ale familiei, prietenilor sau ale colegilor tăi și nu numai ca ține mândru locul bradului, dar îi și salvează viața. Fiecare nebrad salvează viața unui brăduț! Acum vrem să vă invităm să-i vedeți și chiar să-i cumpărați. Din banii adunați vor fi plantați în pădure alți și alți brăduți, de către cei de la Tășuleasa Social. Haide să facem și să cumpărăm nebrazi!", transmit iniţiatorii proiectului Urbannect si H33, in parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj.

20 noiembrie - 10 decembrie - ateliere de făcut Nebrazi
11 decembrie - deschiderea Marelui Târg de Nebrazi de la H33
11 decembrie - 14 decembrie - Marele Târg de Nebrazi

14 decembrie, ora 18.00 - 22.00 - Festivitatea de închidere a Târgului.Facem vin fiert, pomana porcului, jumere, ceaun, vin pelin, lichior de ouă, de toate.

 

Etichete
Comenteaza