Spectacolele online ale Teatrului „Puck" se mută pe Facebook

Spectacolele online ale Teatrului „Puck" se mută pe Facebook

Spectacolele pe care Teatrul de Păpuși „Puck" din Cluj-Napoca le oferă online publicului în această perioadă se mută Facebook.

Ce mici și cei mari se pot bucura de acasă în aceste zile de patru spectacole din repertoriul teatrului de păpuși clujean, pe pagina de Facebook a festivalului stradal WonderPuck, în regim de transmisiune live. Seria de prezentări online a început luni, 23 martie, cu „Punguța cu doi bani" și „Șoricelul fără frică"/„Az egér, aki nem ismeri a félelmet" .

Cele două spectacole vor putea fi urmărite pe aceeași pagină (https://www.facebook.com/wonderpuckcluj/) și sâmbătă, 28 martie.

De la ora 10 este programat spectacolul „Punguța cu doi bani", după Ion Creangă. Spectacolul va fi prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Tot sâmbătă, de la ora 12, va fi prezentat spectacolul „Șoricelul fără frică"/„Az egér, aki nem ismeri a félelmet", după frații Grimm. Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minima recomandată este de cinci ani.

Miercuri, 25 martie, și duminică, 29 martie, vor fi redate alte două spectacole foarte populare în rândul publicului Teatrului „Puck".

De la ora 10, în ambele zile, spectatorii vor putea urmări online „Strada cu îngeri", .De asemenea, în aceleași zile, de la ora 12, va fi prezentat spectacolul „Ha én lennek Mátyás Király"/„Dacă aș fi Matia Corvin" Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Comenteaza