Spectacol aniversar de 8 martie. Actorul Dorel Vișan, cap de afiș

Spectacol aniversar de 8 martie. Actorul Dorel Vișan, cap de afiș

Primăria și Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii, organizează un spectacol aniversar dedicat doamnelor și domnișoarelor, luni, 8 martie 2021, de la ora 18:30.

Evenimentul va avea loc în Sala de Spectacole "Mircea Mihășan" a Palatului Cultural "Ionel Floașiu" din municipiul Câmpia Turzii, iar actorul clujean, Dorel Vișan este atracția principală a evenimentului.

„În acest an am ales să sărbătorim feminitatea prin cântec și poezie, dar și prin muzică bună, într-un mix de trăiri și emoții intense. Capul de afiș al evenimentului - actorul Dorel Vișan - va recita publicului feminin poezii și va omagia mama, femeia printr-o prestație de excepție.

De asemenea, Cvartetul ALTERQUATOR va oferi publicului o serie de partituri și refrene din repertoriul jazz, operă, în manieră modernă de crossover, fiind capabili să creeze "show" în sensul cel mai propriu al cuvântului. Soprana Lorena Puican și solistul Octavian Popa sunt cei care vor sensibiliza audiența într-o manieră distinctă, autentică.

Accesul la spectacol este gratuit și se va desfășura în Sala de Spectacole "Mircea Mihășan" a Palatului Cultural "Ionel Floașiu". Din cauza pandemiei, se vor respecta măsurile de ocupare în sală (30% din capacitatea sălii), iar persoanele prezente vor purta mască de protecție pe toată durata spectacolului!”, au transmis reprezentanții primăriei Câmpia Turzii.

Comenteaza