“Spectacol al cruzimii” interzis sub 16 ani

“Spectacol al cruzimii” interzis sub 16 ani
GroundFloor Group şi Fabrica de Pensule aduc la Cluj în 3 decembrie spectacolul unguresc “Urbi et Orbi”, o producţie a unei companii independente din Serbia, nerecomandată minorilor sub 16 ani.

Un spectacol extrem de contemporan şi violent a atras atenţia criticii internaţionale. Este produs de Compania Urban Andras/Teatrul Kosztolanyi Dezso din Subotica, Serbia. Teatrologul László Gerold, de la publicaţia de cultură “Hid” (Puntea), caracterizează “Urbi et Orbi” ca fiind “un spectacol al cruzimii, adânc uman. Teatru—Viaţă”.

 

Scenele reprezentaţiei sunt, adeseori, şocante pe parcursul celor 70 de minute şi, spune un critic, “după vizionarea spectacolului, nici un spectator nu iese din sală fără să-şi revizuiască greşelile, păcatele”.

 

 Spectacolul “Urbi et Orbi” a fost jucat de peste 50 de ori, prezentat la 10 festivaluri şi a primit numeroase premii. Joi, 3 decembrie 2009, la orele 18 şi 20.30, în studioul Fabricii de Pensule, acesta va putea fi vizionat. Preţul unui bilet este de 15 lei şi 8 lei cu reducere, spectacolul fiind în limba maghiară, cu subtitrare în engleză.

Comenteaza