Show la T-Festival ! 800 de clujeni i-au ascultat pe veteranii de la T-Rex! VIDEO

Show la T-Festival ! 800 de clujeni i-au ascultat pe veteranii de la T-Rex! VIDEO
Veteranii de la trupa de rock T-Rex au făcut show mare în a doua seară a T-Festival, festivalul transportatorilor români care are loc la Jucu, Cluj.

Veteranii de la trupa de rock T-Rex au făcut show mare în a doua seară a T-Festival, festivalul transportatorilor români care are loc la Jucu, Cluj. După parada de excepţie a TIR-urilor şi motocicletelor despre care Ziua de Cluj a relatat, ieri seară au avut loc noi concerte rock. 

Pe lîngă showurile clujenilor de la Theory of Mind şi Grimus, apreciate de cei circa 800 de spectatori prezenţi, cap de afiş au fost veteranii din anii 60, cei de la T-Rex şi trupa bucureşteană de heavy - metal Trooper

Chiar dacă ploaia căzută în jurul orei 17.00 a cam risipit publicul, acesta a revenit în faţa scenei după ce au urcat cei de la T-Rex. Circa o oră de rock"n"roll exploziv s-a încheiat cu biss-uri aplaudate. Cunoscutul realizator de emisiuni radio, Cristian Hrubaru de la Rock FM, a urcat pe scenă şi a cîntat alături de T-Rex şi un component al trupei Trooper la un bis într-o atmosferă de zile mari.

Veteranii au cîntat şi celebrele piese care i-au consacrat, Children of the revolution şi Carry On, hituri internaţionale.

După T-Rex au cîntat cei de la Trooper, formaţie cu 10 ani de activitate în domeniul metalului.

Aceştia au apreciat publicul gălăgios şi cunoscător de rock care a venit la Jucu la concerte.

Ultima zi

Astăzi are loc ultima zi, a treia din cadrul T-Festival. Sunt programate concerte ale Academiei de Rock conduse de Costi Cămărăşan, fondatorul trupei Compact, cu începere de la ora 12.00.

Pentru cei care vor să asiste la concerte şi nu au maşini personale, organizatorii au pregătit din oră în oră, de la 10.00 la 13.00 cu întoarcere la ora 18.00, microbuze care pleacă din parcarea stadionului Cluj Arena. 

Etichete
Comenteaza